Mari Isopahkala ja Sami Ruotsalainen: Välimerkkejä; kristiallia ja keramiikkaa.

Näyttely avoinna 22.3.– 5.4. ti–pe klo 12–17, la 12–15.

Muotoilugalleria Köln im Studio, Pursimiehenkatu 26 C 2. krs. Helsinki.

Välimerkki esittelee nuoren polven huippusuunnittelijoiden Mari Isopahkalan ja Sami Ruotsalaisen töitä, kristallia ja  keramiikkaa. Yhteisestä ajatuksesta syntyneitä itsellisiä, mutta yhtenäisiä töitä: Samaa sukua, eri maata.

Välimerkki-näyttely voi olla suunnitteluprosessin päätepiste – piste – mutta se voi olla myös uuden alku – kaksoispiste. Suunnittelijoille se on ollut ajatusviiva ja pilkku, kauan kaivattu hengähdystauko täysin omaehtoisen projektin parissa. Keskeisessä osassa näyttelyssä on myös suunnittelun takana olevan ajattelun  kuvaus. Pohdiskeleva näyttely pysäyttää katsomaan, ajattelemaan ja näkemään.

Näyttelyn yhteydessä järjestetään keskustelutilaisuus suunnittelijoiden kanssa.

Köln im Studio on osa WDC 2012 Helsinki -näyttelyohjelmaa

Köln im Studio on Suomen ensimmäinen muotoilugalleria. Se sijaitsee Helsingin Punavuoressa, Mestarien talossa +Studion tiloissa. Köln im Studio etsii ja löytää uusia merkityksiä. Se ajattelee ja tulkitsee mennyttä ja tulevaa. Se ei kehota katsomaan menneeseen eikä tulevaisuuteen. Se kehottaa olemaan nyt. Köln im Studio on nyt.

Köln im Studio is the first design gallery in Finland. It’s located in Punavuori, Helsinki. Köln im Studio searches and finds new meanings. It thinks and interprets past and future. It doesn’t say: Look back! It doesn’t say look forward. It says: Be now. Köln im Studio is now.